lørdag, juni 06, 2009

Nøgne gæster


Nøgne gæster fester hos Berlusconi

05-06-09: 13:58 | af: jely

Se også
GALLERI: Nøgne til fest hos Berlusconi

Den italienske ministerpræsident Sil­vio Berlusconi vil sagsøge den spanske avis El Pais for at have bragt bil­leder taget ind over hegnet til hans private landejendom. Det skriver AP.

Billederne viser en Berlusconi spadse­rende sammen med en yngre kvinde, flere topløse kvinder i diminutive bi­kinitrusser samt en - ikke identifi­cerbar - nøgen, seksuelt opstemt mand. Manden skulle dog ikke være ministerpræsidenten selv, men en gæst.

Billederne bringes under overskriften: Billederne Berlusconi censurerede.

Forbudte billeder
En henvisning til at billederne er blevet konfiskeret i Italien med henvisning til krænkelse af privatlivets fred. Også i Danmark kunne der nedlægges fogedforbud mod sådanne billeder, da det heller ikke herhjemme er tilladt at fotografere folk inde på privat grund uden deres tilladelse.

Billederne kommer oven i rygter om et upassende forhold til den kun 18-årige Noemi Letiza. Et forhold den 72-årige Berlusconi har sat sin ministerpræsident i pant for at benægte.

Unge kvinder til fester
Ifølge fotografen Antonello Zappadu stammer billederne fra en nytårsfest, hvor netop Letiza og en række andre unge kvinder deltog. Da hans billeder blev beslaglagt, sagde han, at han billeder allerede var solgt til udenlandske medier, og det kan forklare, hvorfor de pludseligt dukker op i en spansk avis.

"Der er tale om uskyldige billeder, men det er en krænkelse af privatlivets fred," lyder Berlusconis egen kommentar til billederne på RAI:

"Tager du måske bad med tøjet på? De her piger bader i en Jacuzzi i et privat hjem, og så bliver de på skandaløs vis krænket."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar