lørdag, juni 06, 2009

Syvårig pige faldt fra 2. sal

Syvårig pige faldt fra 2. sal

04-06-09: 07:15 | af: sosp

En syvårig pige slap med et brækket ben, da hun i går faldt fra anden sals højde i en boligblok i Maribo.

Pigen faldt fra vindueskarmen i sit værelse og otte - 10 meter ned på nogle betonfliser neden for lejligheden, skriver Folketidende.dk.

"Pigen er blevet behandlet for et brækket lårben og brud på bækkenet, men har det efter omstændighederne godt," oplyser vagtchef Søren Nielsen fra Sydsjælland og Lolland falsters Politi til avisen.

*******************************************************************************
Al-Qaeda: Obama skjuler sig bag PR

03-06-09: 06:41 | opd. 03-06-09: 11:15 | af: jely / ritzau


Se også
George Bush går - bin Laden består


Al-Qaeda: Obama er en husslave

Kort før Barack Obama tidligt i dag dansk tid satte kurs mod Mellemøsten på officielt besøg, rettede al-Qaedas næstkommanderende, den egyptiskfødte Ayman al-Zawahiri, en bredside mod den amerikanske præsident.

"Obamas blodige meddelelser er blevet modtaget og bliver stadig modtaget, og de kan ikke skjules af pr-kampagner eller teatralske besøg og finpolerede ord," sagde Zawahiri i en optagelse på den hjemmeside, som al-Qaeda benytter til sine budskaber. Obama rejser først til Saudi-Arabien og senere til Egypten.

I Egypten vil Obama holde en tale til den muslimske verden. Det sker i et forsøg på at komme af med USA's dårlige omdømme i regionen.

Obama sagde i et interview med BBC før sin afrejse, at der er misforståelser om den muslimske verden i Vesten, og at USA i jagten på ekstremister ofte ikke har været god nok til at få øje på forskelle i kultur og politiske traditioner.

Zawahiris kritik af Obama var blandt andet ledsaget af videooptagelser af den amerikanske præsident, som i en tale lover at sikre staten Israels sikkerhed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar